Wednesday, September 21, 2011

Male Cancer Awareness Campaign



jangan malu pula masa tengok video ni.memang lah ala-ala "jom main touch-touch" hahaha tapi kita ambil yang positif.wa rasa dia letak Rhian ni sebab dia nak tarik penonton lelaki menonton kempen ni.lelaki ni kan pantang je kan kalau perempuan 'hawt' beraksi! kemainnnnnn pantas! hehe :p

tapi sumpah la kan memang hot punnnnnn~! nyum nyum! :))

so minta la lelaki-lelaki korang check their...erm..erm..bird? hahaha :p ye la ini untuk diri sendiri dan membina keluarga pada masa akan datang juga kan? kan? so ini adalah penting.kang tiba-tiba ada timbulan benda timbul-timbul kan tempat tak sepatutnya terus rasa tak best, sila cepat pergi jumpa doktor supaya boleh segera hapuskan itu kumannnnnnnn! dah2 wa nak pergi check apit! eh? hahaha :D

now lemme see u touched urs! :D
nyum nyum nyum.hahaha


x,
kerr.

2 comments:

as sahar said...

kahkahkahkah!!! nak! nak! nak touch Rhian ni weiiii!!!!...demmit!!nak muntah wa!! ingt dia trans-gender ke apa?...muntah!...kalau awek hot ada eggs!! tuiihh!!

kerR {abdullah} said...

perghhhh kemainnnn sukaaaaaa!!! =.=" LU DAH CHECK KE BELUM? hahahaha :p
cepat wei, kebahagiaan bini lu terletak di tangan lu! hahaha :D